Hej!
Efter att ha stökat en del med flytten av kansli och grottat ner mig i massor av skärmflygsfakta fick jag i uppdrag att skriva en liten snutt om mig själv.

Jag heter Emma och bor i Örebro med mina 2 vuxna barn, 2 katter och världens lataste Jack Russel.

När jag inte bollar med siffror eller vänder papper så vill jag helst vara i tystnaden och lugnet i sommarstugan eller i stallet, hästar är fantastiska varelser. Efter många års frånvaro har jag även försiktigt hittat tillbaka till gymmet.

Ett av mina första jobb var som VIP-värdinna och prisutdelare vid VM i styrkelyft 1991. Sammanhållningen mellan oss som arbetade var fantastisk och gav ett glädjefyllt förhållande till både idrottsrörelsen och styrketräning. Något år senare arbetade jag i ett företag som gick i konkurs pga ägarens något vidlyftiga förhållande till pengar och bokföring. Där väcktes mitt intresse för ekonomi och redovisning. Tanken var att efter utbildningen arbeta mot ekobrottslighet, målet var ekobrottsmyndigheten. Men som så ofta halkade livet sin egen väg och jag fick jobb som projektsekreterare på Olympisk support i Örebro (ett projekt mellan GIH och SOK). Sedan dess har idrott och ekonomi följt mitt arbetsliv i skiftande former. Jag har bland annat arbetat som produktionsekonom för Vägverket (nuvarande Svevia) samt haft ett företag med inriktning mot Idrottsskade-rehabilitering. Sedan ett antal år tillbaka driver jag Byrå Hjälmarstrand, en redovisningsbyrå där jag även jobbar med organisations- och föreningsstöd, utvecklingsarbete och utredningar.

Ofta har mina uppdrag varit i formen av ”brandkårsutryckningar” där jag snabbt kastas in när det är osämja, kaos och tumult, där organisationen är på bristningsgränsen eller företagaren står inför en konkurs och/eller personlig katastrof. Där man snabbt måste fixa en eller några frågor och sedan lämnar för nästa jobb. Det är otroligt upplyftande när man ser hur mycket man kan hjälpa men samtidigt lite tomt då man inte ser resten av deras resa. Därför tycker jag att det ska bli fantastiskt roligt att få arbeta med SSFF:s kansli under en längre tid. Få lära känna er alla, lära mig mer om skärmflyg (trots att jag är höjdrädd till max) och få vara en del i förbundets långsiktiga utveckling.

Om det är något ni funderar över, tycker har fungerat bra, mindre bra eller kanske saknas i kansliet får ni gärna höra av er till mig.