När vi valde formatet för vår nya medlemstidning ville vi inte bara kunna publicera texter snabbt, vi ville ha med rörlig bild och möjlighet att jobba aktivt med artiklarna på sociala medier. Tillsammans med villflyga-plattformen, kommer vi kunna jobba mer med marknadsföring för att locka flera medlemmar till sporten vilket redan har visat resultat under året som gått.

Text: Edward Eckerlid

Det finns även ekonomiska fördelar med en digital tidning, vilket gör att vi kan spara pengar åt medlemmarna och på köpet få fler och bättre artiklar publicerade.

Bara för att plattformen är lanserad betyder inte det att arbetet är klart, vi vill gärna höra era åsikter så vi kan arbeta långsiktigt med att göra eHypoxia till en bättre och bättre upplevelse! Man kan även bidra med både små och stora saker, några av det kan ni läsa om nedan.

Journalist/copywriter
Har du F-skattesedel och vill skriva artiklar på uppdrag av redaktionen? Skicka ett mail till oss så kontaktar vi dig!

Annonser
Vill du och ditt företag synas i eHypoxia? Det finns både reklamplatser och plats för redaktionella artiklar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Tipsa oss
Vad vill DU läsa om? Skicka in förslag på artiklar och ämnen, varje förslag som leder till publicering får en goodiebag! Det kan vara en specifik händelse, ett Youtube-klipp, ett resmål eller en artikel utifrån.

Klubbar
Planerar ni ett event, en tävling eller har ni något annat som ni vill dela med er av? I eHypoxia når ni ut snabbt och enkelt!

Artiklar
Har du en upplevelse som du vill dela med dig av? Skicka in det till oss, den bästa medlemsartikeln vinner ett pris i slutet av året!

Kontakt
Maila in till oss på kansli@paragliding.se och skriv eHypoxia i ämnesraden, så återkommer vi så snart som möjligt till dig.